Užij si léto na novém kole Qayron

Novinky
25. 6. 2024

Teploty stoupají a my se rozhodli na léto snížit ceny u oblíbených modelů Qayron. Pořiď si některý z modelů kol této české značky a vyraž za letním dobrodružstvím. Ať už se chystáš na rodinnou dovolenou nebo s partou kamarádů na bikepackingový výlet, nemusíš se bát, že by sis nevybral/a svého nového miláčka. Připrav se na nezapomenutelné letní dobrodružství s dokonalým kolem!

XC / Ram & Kyra

Modely Ram a dámská verze Kyra nejsou jen klasickými zástupci horských kol. Díky jejich univerzálnosti, moderní geometrii a vyvážené skladbě komponentů jsou vhodná na pohodové výlety, náročnější terén nebo na moderní cestování (tzv. bikepacking).

Trail / Spyro

Spyro je doma všude, ať už se jedná o traily, náročnější terén nebo celodenní výlet. Trailová geometrie ve spojení s odolnými komponenty a vyšším zdvihem vidlice dělá ze Spyra sebejisté a skvěle ovladatelné kolo. V nabídce jsou modely na 29” kolech i na 27,5” pro menší jezdce nebo děti.

Gravel / One.Dr

Stále populárnější segment gravel je u Qayronu zastoupen modelem One.Dr [Vandr]. Všechny modely mají celokarbonovou vidlici pro zvýšení pohodlí a jsou vybaveny gravelovými sadami Shimano GRX včetně hydraulických brzd. Díky montážním úchytům lze k rámu připevnit množství příslušenství nebo nosič a blatníky. One.Dr je jako stvořený pro objevování nových míst a pro bikepacking.

Letní slevy