Nová kolekce Qayron právě v prodeji

Novinky
10. 4. 2024

Po představení nové kolekce Qayron na For Bikes 2024 hlásíme, že jsou kola již skladem. Vybírat můžeš z trailových pevňáků, XC/backcountry kol nebo gravelů. Objednávej na našich stránkách.

"Po covidových dobách, energetické krizi pokračujeme dál. Nová modelová řada nabízí celý průřez kol, vyjma endorového modelu."

Lukáš Bárta, CEO Qayron

RAM A KYRA

Naše XC modely nejsou jen klasická horská kola. Nazýváme je XC/backcountry protože mají větší zdvih vidlice a jsou přizpůsobené k pohybu ve volném terénu. Pánský Ram i dámská Kyra jsou vhodné na výlety s rodinou, svižné projížďky po lese, ale i pro objevování neprozkoumaných míst. Novinkou je i ocelový model Ram CrMo, který má stejnou geometrii jako hliníková verze.

SPYRO

Přepracovaný model trailového hardtailu nabízí ještě o něco agresivnější geometrii, která odpovídá moderním trendům. Spyro je stvořené pro traily, singletracky, ale vadit mu nebude ani delší výlet v přírodě. Pro letošní modelovou řadu jsme zařadili do nabídky i oblíbený ocelový model Spyra.

ONE.DR

Štěrkové cesty, brouzdání po lese, silniční vyjížďky nebo bikepackingová dobrodružství. To vše dokážeš s naším gravelem One.Dr [čti Vandr]. V nabídce máme opět i ocelovou verzi One.Dru.

 

PROČ SI KOUPIT KOLO U NÁS

- Vyrobeno v ČR

- Doživotní záruka na rám

- Crash replacement v případě poškození rámu

- Doprava zdarma

- Kola dodáváme již seřízená