Game of Spyro - vyhraj kolo Qayron Spyro

Sqadra
14. 6. 2024

Jezdíš rád nebo ráda na kole a točíš videa? Tak pro tebe máme společně s Ondrou skvělou příležitost jak získat kolo Qayron Spyro abys mohl vydávat svoje edity. Hledáme toho nejlepšího začínající youtubera, který se stane naším ambasadorem. Nehraješ ale jen o kolo. Dostaneši i cenné rady, jak svá videa zlepšovat a rozvíjet své dovednosti.

Ondrova výzva

“Chceš vyhrát kolo Qayron Spyro? Proniknout do světa Youtube a naučit se jak točit videa? Posílej svoje videa, kde ukážeš svůj skill. Nejlepší z vás vybereme a potkáte se se mnou na pojezdu. Půjčíme vám Spyro na prázdniny a vy budete točit videa. Přes celé léto pak budete sami tvořit obsah (fotky i videa) a prezentovat ho na sociálních sítích. Na konci léta nejlepší z vás dostane Spyro.”

Pravidla soutěže

- Natoč video, označ profil Qayron.bike na Instagramu a přidej hashtag "#gameofspyro".

- Uzávěrka je 25.6.

- Vybereme nejlepší videa.

- Potkáš se s Ondrou Šenkem na společném pojezdu. Doporučujeme vlastní kameru nebo foťák.

- Všichni vybraní účastníci dostanou zapůjčené kolo Qayron Spyro na celé prázdniny.

- Přes prázdniny budou všichni účastníci sami točit videa a fotit. Vytvořený obsah budou prezentovat na svých sociálních sítích (podmínkou je mít vlastní Instagram a Youtube kanál).

- Na konci léta proběhne vyhodnocení a nejlepší účastník získá kolo Qayron Spyro na další rok a stane se ambasadorem Qayronu.