Qalitní česká kola za sQělé ceny

Novinky
25. 10. 2023

Qalitní česká kola za sQělé ceny

Dopřej si kolo, na kterém bude radost jezdit. Naše značka Qayron právě přichází s parádní akcí na modely RAM, KYRA, CARMA a SPYRO

 

QAYRON RAM 

Horské kolo, se kterým bude jízda ještě rychlejší a zábavnější

Pánský model horského kola, který nabízí prověřené komponenty Shimano, vzduchovou vidlici pro hladší chod, hydraulické kotoučové brzdy a hliníkový rám disponující zadní pevnou osou pro zvýšení tuhosti celku. Toto sportovní kolo je vhodné na jízdu v terénu, rodinné výlety nebo třeba pohodlné dojíždění po městě.

 

QAYRON KYRA 

Dámské horské kolo, se kterým budeš neustále v pohybu

Dámská obdoba modelu RAM. Komponenty jsou stejné jako u modelu RAM, ale rám je přizpůsoben svojí geometrií ženám. Toto sportovní kolo nabídne ženám pohodlí jak při rychlejších vyjížďkách, tak při rodinných výletech. Může také sloužit jako dopravní prostředek po městě.

 

QAYRON CARMA EN

Všestranné enduro pro to nejagresivnější ježdění

Endurová mašina prověřená nejedním bikeparkem nebo třeba Endurosérií. Carma druhé generace nabízí zdvih rámu 165mm a vidlice disponuje 170mm zdvihu. 

 

QAYRON CARMA TR

Univerzální trail bike, se kterým získáš kontrolu nad každým trailem

Trail bike, který se cítí nejlépe v terénu, ať je jakýkoliv. Rám nabízí zdvih 145mm a vidlice 150mm. Jedná se tedy o univerzála, který si poradí jak s výjezdem, tak i náročnějším sjezdem.

 

QAYRON SPYRO

Univerzální a hravý hardtail pro všechny druhy ježdění

Trailový pevňák Spyro je skutečný pracant. Rychlá vyjížďka nebo třeba flowtrail? Není problém. Tohle kolo zvládne všechno...