Akce Qayron Oceláq

Novinky
6. 6. 2024

Zažij ocel na vlastní kůži za cenu hliníku. Naše oceláky si teď pořídíš se slevou až 10000,-. Nezáleží, jestli chceš gravel, trailového pevňáka nebo XC kolo. V nabídce je najdeš všechny. Buď cool a pořiď ocel.

S výběrem ale neotálej, akce platí od 10.6. do 23.6. 2024.

Osvědčená sportovní geometrie, která je shodná s “hliníkovou” variantou. Avšak ve spojení s carbonovou vidlicí přináší ještě více komfortu. Rám je samozřejmě také opatřen technologií Black ED pro dlouhou životnost a odolnost vůči korozi. Čistá GRX sada, teleskopická sedlovka, zapletená kola Mavic Allroad a možnost použít pláště 50c dělá z One.Dr odolný stroj.

Opět jsme pro vás vyrobili dlouho vyprodaný model trailového pevňáku na chrom-molybdenovém rámu. Spousta z vás si asi bude říkat proč ocel, když je těžší. Avšak ocel má rozdílné jízdní vlastnosti, které se těžko popisují. Rozhodně je kolo pohodlnější. Ocel totiž tlumí drobné vibrace. Zní to trochu neurčitě? Ocel se prostě musí zažít. Nově i v dostupnější variantě.

Úplná novinka v naší nabídce. Ocelový XC/backcountry pracant, který se nebojí ničeho. Ať už se chystáte na XC švih, bikepackingové dobrodružství v divočině nebo výlet s rodinou. Tento ocelový bajk nabídne velkou míru komfortu, moderní geometrii a sexy vzhled tenkých trubek.